Open Dag op 8 oktober

Wil je weten hoe een 20 ft en 40ft-container rechtop gezet kan worden? Tijdens ons Open Huis laten we zien hoe wij systemen ontwikkelen én bouwen waarmee dit mogelijk is. Kom op 8 oktober 2022 langs bij Van Zandwijk Transportmaterieel & De Jong’s Hydraulische Systemen tussen 11.00 en 14.30 uur aan de Uilecotenweg 47 in Ammerzoden.

Ook andere voertuigen met specifiek gebouwde systemen zijn te zien. Van Tuijl Transport Nieuwaal (VTN) komt met een silotrailer voor de bouw, Meertens Kerk-Avezaath laat zijn nieuwste Scania met 57° HTS/NCH-kabelinstallatie zien. De Hoop Transport uit Gameren komt met een Van Hool-aanhangwagen en Janssens Transport uit het Belgische Beveren is aanwezig met de nieuwste Van Hool-trailer met ISO-systeem waarmee 20-ft containers vanaf de grond opgepakt kunnen worden om te worden gekipt of rechtop gezet worden. Een net nieuw gebouwde 5-asser met 30 tons installatie van VSDV is te zien alsmede een kipperbak op een Van Hool chassis.

Tijdens rondleidingen door de werkplaats vertellen we meer over de innovatieve techniek waarmee de systemen worden gebouwd. Zo is veiligheid een belangrijk aspect bij containers die 12 meter hoog staan en over de gehele wereld worden geëxporteerd.  Daarvoor heeft de Van Zandwijk-groep speciale valbeveiligingen ontwikkeld die door het Duitse TUV zijn goedgekeurd.

Met een koffie, thee of frisdrank in de hand kan bovendien een filmpje bekeken worden van bijzondere drone-opnames van het laden van zo’n verticale 40-ft zeecontainer. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats voor het kantoor. De ingang is aan de Uilecotenweg 47.  

Van Zandwijk-groep: innovatieve & multifunctionele logistieke oplossingen  

De MULTI verticale laad- en lossytemen van de Van Zandwijk-groep vormen dé oplossing om los gestort en bulkmateriaal snel en effectief te laden en te kippen. De systemen zijn geschikt voor containervervoer, silovervoer en overige logistieke processen binnen de ferro, non-ferro, waste, food, bouw, landbouw, medische en chemische industrie.

Een laag eigen gewicht, flexibiliteit in gewichtsverdeling, aandacht voor de veiligheid van de chauffeur, multifunctioneel gebruik en opties tot elektrificeren maken de verticale systemen nog aantrekkelijker.  Niet voor niets staan Van Zandwijk & de Jong bij verladers en vervoerders wereldwijd bekend om bijzondere innovatieve technische oplossingen.