Agrarisch, Grond, Zand & Grind

Recycling

Binnen de recyclingbranche zijn containerafzet- & wisselinstallaties voor het laden & lossen van losgestort materiaal onmisbaar.  Onze ijzersterke HTS/NCH kabelinstallaties worden gebouwd in diverse variaties zoals een 57°, 72° of 90° kiphoek en zijn geschikt voor containers in allerlei soorten en maten.  Het lage eigen gewicht is tevens een groot voordeel.

Meer informatie

Bouw, grond-, weg- & waterwerken

Voor vervoer van grote(re) containers zijn onze kabelinstallaties of haakarminstallaties zeer geschikt terwijl portaalarm systemen voor kleine(re) containers uitstekend werken. Onze speciale silosystemen om silo’s rechtop te zetten zijn bijna onmisbaar op de bouwplaats.

Meer informatie

Sloopwerken, Papier & Afvalverwijdering

Binnen de chemische industrie wordt continue gezocht naar oplossingen om makkelijker te laden en te lossen. Dat geldt voor makkelijk losgestorte materialen maar zeker voor stroperige moeilijk losbare producten.

Meer informatie

Agrarisch, Grond, Zand & Grind

Suikerbieten, grond, zand, grind, de groenten van … Het wordt allemaal verzameld, geladen, vervoerd of gelost door onze containerafzetinstallaties. Voor elk type werk bouwen we de systemen op maat.

Meer informatie